Z tohtoročnej novinky od Netflixu – seriálu Lupin – sa vykľul celosvetový hit a príbeh šarmantného prefíkaného zlodeja si len za prvý mesiac pustilo viac než 70 miliónov divákov. Pravdepodobne medzi nimi nechýbal ani nemenovaný 21-ročný taliansky mladík, ktorý sa však podľa Guardian do seriálu zamiloval až príliš a pokúsil sa vykradnúť bar oratória pri Miláne.

TMDB

Mladý zlodej na to išiel prefíkane – miesto činu si najskôr pozorne obhliadol a počas sobotňajšej noci počkal na zvony z kostola, ktoré prehlušili rozbitie skleného výkladu, kadiaľ do baru vnikol. Tu sa však plán začal rúcať. Pokladnica totiž bola prázdna a zlodej z nej vydoloval iba 21 eur. Ako kompenzáciu teda ukradol fľašu oranžády.

Pri rozbití výkladu si lupič navyše porezal ruku a čoskoro po príchode domov zavolal pomoc. Privolanej polícii najskôr tvrdil, že sa stal obeťou lúpežného prepadnutia a ublížila mu trojica mužov, verzia sa však čoskoro rozsypala. Mladík sa pred políciou rozplakal, priznal vinu a vysvetlil, že chcel napodobniť zlodeja zo seriálu Lupin, ktorého techniky pred činom dlho študoval.

21-ročnému zlodejovi to však nevyšlo podľa predstáv, podľa talianskych médií navyše rovnaký bar vykradol už v minulosti, čo mu na poľahčujúcich okolnostiach pravdepodobne príliš nepridá.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú