Aktualizované 15. septembra: Fanúšikovia titulov z 2. svetovej vojny majú dôvod na radosť. Netflix od dnešného dňa do ponuky zaradil dvojicu seriálov patriacu medzi najlepšie vojnové počiny vôbec – Bratstvo neohrozených a Pacifik.

Obe vojnové minisérie diváci v službe nájdu s českými titulkami, dostupné sú naďalej aj na HBO Max, kde sú predplatiteľom k dispozícii aj s dabingom.

Bratstvo neohrozených a Pacifik boli dlhé roky dostupné exkluzívne na HBO Max, spoločnosť Warner Bros. Discovery, pod ktorú HBO patrí, sa však rozhodla ponúknuť časť svojich titulov konkurenčnému Netflixu.

FonTech

Patrí medzi ne dvojica oceňovaných vojnových seriálov, ako i tituly Insecure alebo Hráči. V budúcnosti by do knižnice Netflixu mala pribudnúť aj vysoko hodnotená fantasy séria True Blood: Pravá krv.

Predaj silných exkluzívnych titulov ako Bratstvo neohrozených je vo svete streamovacích služieb bezprecedentný a kroky spoločnosti Warner Bros. Discovery môžu predznamenávať koniec éry, kedy si služby združovali exkluzívny obsah výhradne pod vlastnou strechou.

Pôvodný článok: Ako sme upozorňovali už dávnejšie, oceňovaná dvojica vojnových seriálov Bratstvo neohrozených a Pacifik skutočne príde aj na slovenský Netflix. Streamovacia služba aktuálne oba seriály zalistovala do svojej ponuky, fanúšikovia titulov z 2. svetovej vojny si však budú musieť ešte chvíľu počkať.

Prídu už o mesiac

Bratstvo neohrozených a Pacifik na Netflix dorazia v polovici budúceho mesiaca, konkrétne 15. septembra. Po nedávno pridaných seriálových novinkách Hráči a Insecure ide o ďalšie tituly z dielne HBO, ktoré sa objavia na konkurenčnom Netflixe.

HBO predalo práva na svoje vybrané tituly hlavnému konkurentovi, čím spravilo bezprecedentný krok vo vojne streamovacích služieb. Je možné, že podobný krok teraz čaká aj na niektoré tituly od Disney+, ktoré sa rovnako finančne trápi a predáva svoje menej sledované tituly konkurentom.

Oba vojnové seriály budú aj naďalej dostupné aj na HBO Max. Rozdielom je predovšetkým lokalizácia – na Netflixe bude Pacifik aj Bratstvo neohrozených dostupné iba s titulkami, na HBO Max je k dispozícii aj český dabing.

Pridávanie seriálov od HBO sa vojnovými klasikami pravdepodobne nekončí a predplatiteľov Netflixu u nás by mala potešiť najmenej ďalšia dvojica seriálov. Sú nimi True Blood: Pravá krv a vysoko hodnotený seriál Odpočívaj v pokoji. Dátum ich pridania na Netflix v čase písania článku nie je známy.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú