Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Bolt dnes v tlačovej správe informoval o rozšírení poskytovania svojej prepravnej služby na území Slovenska. Po novom pôsobí aj v menších mestách, rozšíril sa do ďalší 6 miest, kde taktiež rozbehol spoluprácu s lokálnymi taxislužbami. Kde ho nájdeme?

Prepravná služba Bolt v uplynulých dňoch pribudla v ďalší slovenských mestách, najnovšie ju zákazníci nájdu v Humennom, Leviciach, Malackách, Michalovciach, Liptovskom Mikuláši a Šamoríne. V týchto mestách začala firma spolupracovať s tamojšími taxislužbami.

Sme pripravení spustiť našu platformu v spolupráci s miestnymi taxislužbami aj v ďalších mestách. Budeme radi, ak sa nám ozvú taxislužby v mestách, kde Bolt ešte nie je dostupný. Sme pripravení rozprávať sa o prípadnej spolupráci,” informoval country manager Bolt pre Slovensko Eduard Suchánek.

Výsledkom tejto spolupráce má byť nový spôsob, akým prepravná spoločnosť bude ďalej rozvíjať mobilitu v slovenských mestách. V prípade takého Šamorína začala spoluprácu s firmou Taxi Plus. Ďalšie spolupráce v ostatných mestách budú pribúdať. Zákazníci môžu služby Boltu využívať dodnes už v 13 mestách a v priebehu tohto roka sa má zoznam rozšíriť o ďalšie mestá.

Ďalšie články:

Zdroj: Bolt

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú