Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Česká televízia Nova aktuálne v tlačovej správe informovala o spustení nových športových programov, ktoré budú vysielať obľúbené futbalové ligy aj na Slovensku. Dvojicu nových programov nájdeme v ponuke hneď niekoľkých slovenských poskytovateľov. Diváci sa tak môžu tešiť na najprestížnejšie futbalové ligy na starom kontinente. Vysielanie oboch staníc začne už o pár dní.

Distribučné práva na vysielanie týchto futbalových podujatí získala televízia Nova vďaka spolupráci so Saran Media Group. Konkrétne budú zápasy vysielané na dvojici nových kanálov – Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

„Česi aj Slováci milujú šport, a preto máme veľkú radosť z toho, že všetkým futbalovým fanúšikom prinesieme veľké množstvo zápasov, pohľad odborníkov aj reakcie hráčov z tých najprestížnejších futbalových súťaží v Európe.

Vieme, že každý náš divák má svoje priority, a našou snahou je, aby si každý prišiel na svoje. Nova Sport 3 a Nova Sport 4 sa bezpochyby stanú prémiovými športovými stanicami,“ informovala v tlačovej správe generálna riaditeľka TV Nova Klára Brachtlová.

Obe stanice pritom poskytnú divákom počas dňa väčšinu zápasov z Ligy majstrov UEFA. Okrem francúzskej ligy Ligue 1, ktorú už mohli diváci na Nova Sport sledovať, pribudnú aj spomenuté ligy Serie A, LaLiga a Bundesliga. Nova k týmto podujatiam pripravuje aj bohatý sprievodný program a nebudú chýbať ani aktuality a živé vysielanie.

TV Nova

Nové kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4 začnú vysielať už 13. augusta pri štarte nemeckej Bundesligy a španielskej LaLigy, pričom o týždeň neskôr bude vysielaná aj talianska Serie A a od 17. augusta 4. predkolo Ligy majstrov UEFA.

Diváci na Slovensku si budú môcť dvojicu nových kanálov pozrieť v ponuke O2 TV, Telekomu a DIGI. Nova však rokuje aj s ďalšími poskytovateľmi, ktorí môžu čoskoro nové programy zaradiť do vysielania. Telekom bude Ligu majstrov UEFA vysielať aj na Premier Sport 2, no zároveň potvrdil koniec staníc DIGI Sport.

„V súvislosti s uvedenými novinkami a zaradením nových TV kanálov dôjde aj k ukončeniu vysielania DIGI Sport staníc. Zákazníci však o obľúbené športové súťaže neprídu, lebo budú presunuté na nové TV kanály (Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4), ktoré vzniknú po 13. auguste 2021. Na platformách postupne dôjde k ich výmene,“ informoval Telekom v tlačovej správe.

Zdroj: Nova, Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú