Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčší čínsky výrobca Xiaomi, ktorý má nespočetné množstvo zariadení v rôznych segmentoch, pravdepodobne vstúpi aj na trh s digitálnymi kamerami.  

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

V plánoch spoločnosti sa objavili až 3 nové zariadenia, z ktorých každé ponúkne rozdielnu výbavu. Prvým je model s označením C1, ktorý bude najdostupnejší a ponúkne “najslabšiu“ výbavu. Model C1 príde s 4,3-palcovým HD displejom a 13 MPx snímačom Sony IMX278 Exmore RS RGBW. Ohnisková vzdialenosť novinky by mala byť 24- 240 mm. C1-ka sa môže pýšiť aj výbornou svetelnosťou f/1.8 – f/6.8. Ďalším modelom v ponuke Xiaomi by mal byť model s označením C2, ktorý ponúkne skoro rovnaké špecifikácie ako predchodca, no jeden parameter sa predsa len zmenil. C2-ka sa môže pýšiť väčšou ohniskovou vzdialenosťou a to 24 – 1200 mm.

xiaomi-digital-cameras-01

Posledný model s označením Mi Cam bude ozajstné fotografické monštrum. Ponúkne 39 MPx senzor Sony Exmor RS s ohniskovou vzdialenosťou 24 – 600 mm. Ozajstnou čerešničkou na torte je potom svetelnosť f/1.8 – f/3.5. Všetky tri novinky by mali obsahovať vlastnú softvérovú nadstavbu MIUI, ktorá bude prispôsobená priamo pre digitálne fotoaparáty a ponúkne nespočetné množstvo nastavení a funkcií. Cena noviniek z dielne Xiaomi bude začínať na 146 € pre najslabší model, 293 € pre model s označením C2 a model Mi Cam bude stáť 440 €. Viac informácií by sme sa mali dozvedieť v priebehu nasledujúcich mesiacov.

Zdroj: Gizmochina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú