Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť z Cupertina sa rozhodla predstaviť nový farebný variant pre svoj aktuálny iPhone 7 / 7 Plus. Červená farba im naozaj pristane, no tento trend začínajú nasledovať aj iní výrobcovia. Po Apple je to práve spoločnosť UMIDIGI (predtým UMi), ktorá sa rozhodla priniesť zákazníkom svoj úspešný model Z v červenej farbe.

Za týmto trendom sa neskrýva žiaden väčší význam, len popularitu nového iPhonu v červenom prevedení, ktorú si povšimla aj spoločnosť UMIDIGI. Tá sa so svojou červenou verziou modelu Z snaží priniesť zákazníkom, ktorí si nemôžu dovoliť drahú vlajkovú loď, dostupnú alternatívu so solídnou výbavou. Jedná sa tak o prvý model spoločnosti v červenom prevedení. Táto farba má reprezentovať silu a hlavne potenciál smartfónu.

zdroj fotografie: Apple

Kúpiť UMi Z za 216 €

Možno nejde o priameho konkurenta pre iPhone 7, no svojou výbavou spoľahlivo poslúži pri akýchkoľvek činnostiach a za omnoho nižšiu cenu. Smartfónu dodáva výkon procesor MediaTek Helio X27. Ten kooperuje so 4 GB operačnou RAM pamäťou, vďaka ktorej nebude multitasking absolútne žiadnym problémom. Pre osobné súbory vybavilo UMIDIGI model Z interným úložiskom s kapacitou 32 GB. Nároční používatelia si však vnútorné úložisko môžu rozšíriť prostredníctvom microSD karty až do 256 GB.

zdroj fotografie: UMi

Nenechaj si ujsť
Testujeme nadupané UMi Z s procesorom Helio X27 a dvomi 13 MPx fotoaparátmi. Pýtaj sa, čo ťa zaujíma

Prednú stranu okupuje 5,5″ displej s FullHD rozlíšením. Hlavný snímač fotoaparátu prináša rozlíšenie 13 MPx. S rovnakým rozlíšením však prichádza aj predný selfie fotoaparát. UMIDIGI Z je napájané z 3780 mAh batérie, ktorá podporuje aj technológiu rýchleho nabíjania. Táto špeciálna červená verzia nového čoskoro dorazí do niektorých čínskych e-shopov za cenu približne na úrovni 248 €.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú