Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do výstavy MWC 2017 v Barcelone chýba už len zopár týždňov a vďaka renderom ochranných krytov sme mali možnosť vidieť podobu budúcej vlajkovej lode od Samsungu. Situácia sa teraz opakuje, no na týchto renderoch sa nachádza LG G6 v celej svojej kráse. Ochranné kryty pre tento high-end sa už dokonca objavili v ponuke známeho e-shopu. 

V ponuke Amazonu sa objavili ochranné kryty od známeho výrobcu Spigen. Tieto rendery potvrdzujú doteraz predpokladaný dizajn novej vlajkovej lode LG G6. Pred niekoľkými dňami sa na verejnosť dostali reálne fotografie tejto pripravovanej novinky z brúseného hliníka, no na najnovších renderoch je novinka vyhotovená v lesklej čiernej farbe. To naznačuje, že nová G6-ka môže byť dostupná vo viacerých variantoch. V krytoch od Spigenu je LG G6 znázornené s rovnako veľkými rámikmi obrazovky na vrchnej aj spodnej strane. Predošlé informácie však hovorili, že dolná časť pod displejom bude o čosi väčšia ako horný rámik obrazovky.

LG G5 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


zdroj fotografie: Android Authority

Nenechaj si ujsť
Ďalšia sada reálnych fotografií odhaľuje LG G6 v netradičnom prevedení

Pokiaľ ide o vyhotovenie ochranných krytov, firma Spigen je známa aj svojou pestrou ponukou, z ktorej si môžu zákazníci vybrať niekoľko typov krytov v rôznych farebných verziách. Aktuálne sa hovorí, že pre novú G6-ku bude k dispozícií na výber až 6 rôznych ochranných krytov, ktorých cenová relácia bude od 12 do 18 €. Takto skvelú novinku ako je LG G6 rozhodne treba chrániť a kryty od Spigenu sú na to priam ideálne. Na výber bude mať zákazník z týchto verzií:

  • Spigen Neo Hybrid
  • Spigen Tough Armor
  • Spigen Rugged Armor
  • Spigen Ultra Hybrid
  • Spigen Thin Fit
  • Spigen Liquid Crystal

Aj keď sa tieto kryty už objavili v ponuke Amazonu, na oficiálnej stránke výrobcu by ste ich zatiaľ hľadali len márne. Napriek tomu je skvelé poznať podobu očakávaného high-endu LG G6 ešte pre konferenciou MWC 2017 v Barcelone. Tam nám výrobca odhalí svoju novú pýchu v plnej kráse. Na to si však ešte niekoľko týždňov musíme počkať, no dovtedy si môžete pozrieť novú G6-ku v ochranných krytoch od Spigenu v našej galérii.

zdroj fotografií: PhoneArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú