Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-vernee-apollo-liteVernee Mars sa začal len nedávno odosielať prvým majiteľom, ktorí sa momentálne zoznamujú s touto zaujímavou novinkou. Určite medzi unikátne vlastnosti smartfónu patrí aj umiestnenie skenera odtlačkov prstov v bočnej stene. 

Výhodou tohto umiestnenia je určite praktickosť používania, nakoľko pri chytení smartfónu sa palec okamžite dotýka práve toho miesta, kde je skener umiestnený. Nevýhodou však zostáva úzka plocha snímania, ktorá vyvoláva nežiadúce problémy. Používatelia sa tak oprávnene boja, že im skener nebude fungovať podľa predstáv. Spoločnosť prišla s vysvetlením a tipom, ako sa dá presnosť snímania maximalizovať. Vo videu nižšie je krátky návod a stručne by sme ho mohli charakterizovať tak, že je nutné, aby ste zaznamenali prst zo všetkých uhlov jednotlivo.

Ako dôkaz kvalít skenera na Vernee Mars si môžete pozrieť ďalšie video, v ktorom je smartfón porovnávaní s iPhonom 6S a Meizu Pro 6. O tejto dvojici je známe, že majú vskutku bleskové odomykanie pomocou odtlačku. Model Mars si môžete zakúpiť v e-shope Everbuying.net už za vynikajúcich 178 €.

Kúpiť Vernee Mars za 178 €

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú