Mi Note Pro bol spoločnosťou Xiaomi oficiálne uvedený na trh len pred pár hodinami, no Xiaomi nám už tento prémiový smartfón ukázalo aj zvnútra. Spoločnosť na svojej facebook stránke zverejnila fotografie z demontáže tejto horúcej novinky. 

Sleduj FónyzČíny.sk aj na Facebooku a Google+!

Xiaomi Mi Note Pro prichádza s unibody konštrukciou, čo znamená, že rozobrať ho nebude práve najľahšie. V Xiaomi však vedia, čo robia, a tak nám prinášajú pohľad na tento naozaj luxusný smartfón aj zvnútra. Všetky súčiastky, ktoré v Mi Note Pro nájdeme, sú osadené do kovového šasi, ktoré zvonka z oboch strán kryje zakrivené sklo. Šasi má hrúbku len 4,1 mm, pričom celková hrúbka konštrukcie Mi Note Pro je len 6,95 mm.

Nižšie nájdete fotografie z postupu demontáže Xiaomi Mi Note Pro.

Po hardvérovej stránke prichádza Mi Note Pro s najlepším hardvérom súčasnosti. Na prednej strane sa týči 5,7″ displej s vysokým 2K rozlíšením, zatiaľ čo osemjadrový procesor Snapdragon 810 s taktom 2 GHz poháňa tento smartfón. Mi Note Pro však prichádza s vylepšenou verziou tohto procesora, Snapdragon 810 v2.1, ktorý dosahuje oveľa vyšší výkon ako predchádzajúca verzia a tiež tu bolo vyriešené prehrievanie. Staršiu verziu tohto CPU využíva HTC One M9 či LG G Flex 2. Okrem výkonného procesora Mi Note Pro prichádza so 4 GB RAM, 64 GB vnútornou pamäťou, 13 MPx Sony fotoaparátom s OIS a duálnym LED bleskom, predným 4 UltraPixel fotoaparátom a 3090 mAh batériou s funkciou rýchleho nabíjania.

Xiaomi Mi Note Pro kúpite najlacnejšie v tomto obchode

Mi Note Pro je nepochybne jeden z tých najzaujímavejších čínskych smartfónov zatiaľ. Ak máte záujem o tento smartfón, predobjednať si ho môžete u nášho partnera, iBuygou.com, za cenu približne 576 €. Naskladnenie tohto smartfónu očakávajú 14. mája, pričom prednosť budú mať predobjednávky. Čím skôr si teda smartfón predobjednáte, tým skôr ho budete mať doma.

Zdroj: Facebook Xiaomi

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú