Streamovacia služba SkyShowtime predstavila zástup prichádzajúcich noviniek, s ktorými sa chce pobiť o predplatiteľov. Najmladší zo svetových hráčov na našom trhu bude v obsahu spoliehať predovšetkým na silnú seriálovú tvorbu, ktorej dominuje apokalyptické sci-fi Tiché miest aj globálny hit Yellowstone.

Práve Yellowstone už v novembri tohto roka čaká premiéra finálnych epizód, ktoré zároveň budú znamenať rozlúčku so známym seriálom. SkyShowtime však potvrdzuje príchod ďalších dvoch spin-offov, teda seriálových odbočiek, ktoré hlavný seriál rozšíria o nové príbehy.

Medzi nové seriály patrí The Madison, ktorý je súčasťou sveta Yellowstone, no predstaví príbeh celkom novej rodiny v Montane. V hlavnej úlohe sa v seriáli objaví Michelle Pfeiffer. Rovnako príde aj druhá séria 1923, prequelového seriálu s Harrisonom Fordom a Helen Mirren.

Tento seriál sa sústredí na rodinu Duttonovcov, ktorí čelia výzvam začiatku 20. storočia, vrátane hospodárskej krízy a prohibície. Fanúšikovia série Yellowstone sa tiež môžu tešiť na dokument Yellowstone 150 s Kevinom Costnerom.

Ďalšie pokračujúce seriály zahŕňajú tretiu sériu Yellowjackets, ktorý sleduje skupinu dievčat z havarovaného futbalového tímu. Dorazí tiež tretia séria Star Trek: Strange New Worlds vychádzajúca z doby, kedy kapitán Christopher Pike riadil kormidlo lode U.S.S. Enterprise.

Zaujímavo ďalej vyzerá aj seriál The Agency – 10-dielny politický triler s Michaelom Fassbenderom, kde sa v produkcii podieľa George Clooney. Seriál sleduje agenta CIA, ktorý sa musí vrátiť do Londýna, kde ho čakajú osobné a profesionálne výzvy.

O čom bude The Agency?

Seriál vychádza z úspešnej francúzskej drámy Le Bureau des Légendes a sleduje Martiana, tajného agenta CIA, ktorý dostal príkaz opustiť svoj tajný život a vrátiť sa späť na svoju londýnsku stanicu. Keď sa v jeho živote znova objaví stará láska, romantika naberie plné obrátky. Jeho kariéra, skutočná identita a poslanie sú v rozpore s jeho srdcom a vrhajú oboch do smrtiacej hry medzinárodných intríg a špionáže. V seriáli hrajú aj Richard Gere, Jeffrey Wright, Jodie Turner-Smith, John Magaro a Katherine Waterston.

Ďalšou pripravovanou novinkou je Lockerbie: A Search for Truth, päťdielna miniséria, ktorá sa zaoberá tragickou katastrofou v Lockerbie v roku 1988. 259 cestujúcich a členov posádky vtedy zahynulo pri explózii lietadla nad Lockerbie 38 minút po štarte, pričom ďalších 11 obyvateľov prišlo o život pri páde lietadla na pokojné škótske mesto.

Po katastrofe a smrti svojej dcéry Flory je doktor Jim Swire, ktorého hrá Colin Firth, nominovaný za hovorcu rodín obetí zo Spojeného kráľovstva, ktoré sa spojili, aby bojovali za pravdu a spravodlivosť. Jim cestuje naprieč kontinentmi a politickými hranicami a vydáva sa na neúprosnú cestu, ktorá ohrozuje nielen jeho stabilitu, rodinu a život, ale úplne prevracia aj jeho dôveru v justičný systém.

(ČLÁNOK POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE)

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú