Streamovacie služby na čele s Netflixom tento rok síce pristúpili k uťahovaniu opaskov a veľkému šetreniu, na prílive seriálových noviniek sa to však príliš neprejavilo. Len za prvú polovicu tohto roka malo premiéru viac než 100 seriálov, medzi ktorými nechýbali ani veľké seriálové udalosti.

Divácky napríklad vysoko vystrelila apokalyptická sci-fi novinka Fallout, zaujali tiež skvelé tituly ako Šógun, Gentlemen, Sobík alebo epické fantasy Rod draka. Množstvo seriálov si však napriek sľubným vyhliadkam divácku základňu nenašlo, výsledkom čoho bolo ich náhle zrušenie.

Od začiatku roka na slabú divácku angažovanosť doplatili desiatky seriálových noviniek, ktoré streamovacie služby bez milosti zarezali. Diváci tak v mnohých prípadoch seriály pozerali zbytočne, keďže plnohodnotného ukončenia sa už nedočkajú.

Nie sú to však len náhle ukončené novinky. V najbližších týždňoch a mesiacoch budú na obrazovkách končiť niektoré z najsledovanejších seriálov súčasnosti. Na divákov tak čakajú posledné série veľkých hitov Netflixu a ďalších, aj keď mnohé z nich sa dočkajú príbehových odbočiek.

Najviac ich rušil Netflix
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú