Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-oneplus-3

Vlajková loď mladej čínskej spoločnosti OnePlus je bez pochýb jedným z najvýkonnejších smartfónov planéty. Tento prístroj s prehľadom poráža vlajkové lode iných výrobcov, ktoré však napriek tomu stoja oveľa viac ako spomínaný OnePlus 3. Bohužiaľ, pred niečo vyše mesiacom bola spoločnosť kvôli veľkému počtu objednávok nútená pozastaviť jeho predaj. Prestávka je však u konca a smartfón je tak opäť oficiálne dostupný.

Od dnešného dňa môže znovu vypuknúť nákupné šialenstvo vo všetkých krajinách Európy. Po mesačnej pauze je na oficiálnych stránkach výrobcu zariadenie dostupné v oboch farebných variantoch, teda striebornej a zlatej. Spoločnosť dodržala svoje slovo a obnovenie predaja prebehlo presne v deň, ktorý nám bol pred mesiacom oznámený. Táto správa môže tešiť obyvateľov týchto krajín:

Rakúsko, Belgicko, Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus, Estónsko, Francúzsko, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Malta, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovinsko, Španielsko, Česká Republika a Slovensko.

oneplus-3-recenzie-fotografie (32)

Okrem vyššie zmieneného zoznamu krajín bol predaj opäť obnovený aj v ázijskom Hong Kongu. OnePlus 3 disponuje 4-jadrovým Kryo procesorom Snapdragon 820. Tomu dopomáha až 6 GB RAM pamäť a 64 GB interné úložisko. Krásnu grafiku v náročných 3D hrách vykreslí grafická jednotka Adreno 530. Tie sa zobrazia na 5,5-palcovom Optic AMOLED displeji s FullHD rozlíšením. Hlavný fotoaparát dosahuje rozlíšenie 16 MPx. Ďalej musíme vyzdvihnúť krásny dizajn s prvotriednym spracovaním hliníkovej konštrukcie. OnePlus 3 má navyše jeden z najrýchlejších skenerov odtlačkov prstov spomedzi všetkých smartfónov na trhu. Ďalšie detaily o tomto parádnom zariadení si môžete pozrieť v našej podrobnej videorecenzii alebo v jej klasickej písanej verzii.

TIP: Recenzia | OnePlus 3: Do tretice všetko dobré

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú