Zima je už za dverami, a pomaličky sa blížia aj najkrajšie sviatky v roku. Po zmene času už nastali dlhé večery, čo však nemusí byť pre teba a ani tvojich najbližších či kamošov, žiaden problém. S nami a predplatným Premium zadarmo aj pre aktívnych predplatiteľov spolu môžete objavovať do hĺbky rôzne témy, a to nielen z technologického sveta. Ako je to možné? Pripravili sme si špeciálnu ponuku.

Premium zadarmo fontech
Canva/FonTech

Je to naozaj veľmi jednoduché. Stačí, ak pozveš svojich kamarátov, rodinu, známych alebo kohokoľvek budeš chcieť, aby sa stal členom našej Startitup rodiny. Za každého nového užívateľa, ktorý sa zaregistruje pomocou tvojho jedinečného odkazu, získaš jeden mesiac nášho Premium úplne zadarmo. Pozývať nových členov môže len používateľ s aktívnym Premium účtom, ktorý tak daruje sebe a novému užívateľovi mesiac zadarmo.

Predplatné prináša veľa benefitov

Redaktori FonTech.sk čitateľom pravidelne prinášajú exkluzívny obsah a články, ktorých spracovanie môže trvať aj niekoľko dní. Táto tvorba je veľmi časovo náročná, preto sa stáva súčasťou PREMIUM obsahu, ku ktorému môžu pristúpiť len predplatitelia – celkovo ide o viac ako 75 000 článkov.

V PREMIUM obsahu nájdeš nielen exkluzívne rozhovory s expertami zo Slovenska a zahraničia, ale tiež detailné rozbory aktuálnych tém či hĺbkové analýzy najnovších technológií.

Aktivovaním predplatného zadarmo ale získaš ešte ďaleko viac. Okrem PREMIUM obsahu na FonTech sa sprístupní aj platený obsah na portáloch Startitup, OdzaduEmefka a Interez.

Získaj predplatné až na 5 mesiacov zadarmo

Každý predplatiteľ s aktívnym zaplateným predplatným môže cez sekciu „Pozvať priateľov“ odporučiť Premium predplatné svojim známym a získať tak jedno mesačné predplatné zadarmo.

V sekcii „Pozvať priateľov“ (klikni na svoj profil a nastavenia) sa ti zobrazí webový link, ktorý je možné použiť maximálne 5-krát. Daný link vieš poslať piatim ľudom. Stačí už len aby si pozvaný kamarát vytvoril nový účet s použitím spomínaného linku. Následne dostaneš Premium zadarmo – pošleš link kamarátovi, on dostane Premium na mesiac zadarmo a rovnako aj ty.

Pravidlá o benefitoch

Za predplatné na mesiac zadarmo nedostane pozvaný benefity. Táto limitovaná ponuka predplatného neumožňuje ani pozývať ďalších používateľov, ani odomykať články kamarátom. Ak ťa niekto pozval a chceš benefity po mesiaci zadarmo využívať, urobíš tak predĺžením predplatného.

Predplatiteľ, ktorý poskytol kód, dostane bezplatné obdobie bez mesačného poplatku nasledujúci mesiac, ktorý ešte nemá zaplatený. Prvé platba nového predplatiteľa bude prvý mesiac po registrácii. Ak si už aktívny predplatiteľ a naraz pošleš link 5 ľudom, získaš až 5 mesiacov zadarmo a po skončení ti ďalej pokračuje zakúpené Premium.

Užívateľ, ktorý už v minulosti predplatné aktívne mal a dostal pozvanie, zľava fungovať nebude. Ponuka platí len pre plne nových užívateľov, pričom jedného človeka môžeš pozvať len raz.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú