Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banne-iphone-7Samsung Galaxy Note 7 a iPhone 7 sa radia medzi najnovšie smartfóny a v poslednom čase sa stali veľkým hitom. V mnohých prípadoch sa však jedná aj o vtipy, keďže obidva smartfóny majú svoje nešťastné „slabiny“.

V prípade Galaxy Note 7 sa jedná o dlho omieľané explodovanie batérií a v prípade iPhonu 7 o absenciu 3.5 mm audio jacku. Na internete sa objavil obrázok, ktorý vyzerá ako promo materiál pre Moto Z Droid. Pri čítaní textu na obrázku si určite niektorí z nás spomenú na vybuchujúce batérie nového phabletu z dielne juhokórejského giganta. U nás v Moto je bezpečnosť na prvom mieste. Narozdiel od niektorých výrobcov dodržiavame najvyššie štandardy kvality a testujeme všetky naše batérie. S veľkou pravdepodobnosťou sa teda jedná o podpichovanie Samsungu.

Apple iPhone 7 32GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

moto-z-galaxy-note-7-baterie

OnePlus tiež neostal ticho a na svojej facebookovej stránke sa vyjadril“ k nového iPhonu 7 a jeho 3.5 mm jacku, ktorý vlastne narozdiel od väčšiny smartfónov ani nemá. Ku komentáru Vy máte slúchadlá. OnePlus 3 má jack pre slúchadlá. Nie je to žiadna raketová veda ;)“ snáď netreba nič dodať. A aký je váš postoj k vybuchujúcim batériám, či absencii audio jacku?


Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú