Netflix a Riot Games potešili nadšencov League of Legends novým trailerom k 2. sérii Arcane. Seriál je medzi animákmi Netflixu na vrchole s tými najlepšími a prvá séria zaujala aj tých, ktorých o hre absolútne netušia. Niet sa čomu čudovať, Arcane predstavuje kvalitu a svojou druhou sériou sa s divákmi rozlúči. Tvorcovia Christian Linke a Alex Yee oznámili, že nová séria bude zároveň aj posledná.

Záverečná kapitola príbehu tak prinesie eskaláciu vojny a nekonečného súperenia medzi Piltoverom a Zaunom. Proti Jinx sa postaví jej sestra Vi, ktorá bude spoločne s Caitlyn zastávať stranu mesta Piltover a pátrať po neposlušnej mladšej sestre, pričom do cesty sa im postavia mocný Silcovi stúpenci.

Vyvrcholenie vojny medzi Vi a Jinx

Vrátia sa aj viaceré postavy, o ktorých histórii veľa nevieme. Silcova pravá ruka Sevika, ako aj matriarcha ríše Noxus Ambessa Medarda. Tá má Jinx čo oplácať, pretože právu ju obviňuje zo zmiznutia jej dcéry Mel.

Prvá séria seriálu Arcane skončila veľkým cliffhangerom, ktorý nastavil scénu pre druhú sériu. V posledných scénach finále sa Jinx rozhodla, že sa úplne odchýlila od Vi a premenila Hextechový drahokam na raketomet, ktorý vystrelila na Radu mesta Piltover. Hoci finále neodhalilo, čo sa stalo s Radou, tento útok spôsobil výrazné straty. To by mohlo zahŕňať Jayce, Mel, a možno aj Viktora a Heimerdingera.

Netflix/YouTube/Arcane (screenshot)

Po smrti Sinca sa tak rozbieha brutálny súboj medzi dvomi tábormi, kde vyhrať môže len jeden. Ako to celé dopadne je zatiaľ ho hviezdach. Jedna z najlepších herných adaptácií sľubuje veľkolepé finále, ktoré si na Netflixe vychutnáš už tento rok v novembri.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú