Iba pred dvoma rokmi na Slovensku odštartovala nová služba HBO Max, ktorá nahradila dosluhujúcu vtedajšiu platformu HBO Go. HBO Max sa však na Slovensku dlho nezohriala, keďže už v máji tohto roka ju vymení ďalšia čerstvá alternatíva s jednoduchým názvom Max.

Súčasní predplatitelia HBO Max sa nemusia ničoho obávať. Prechod na novú službu má byť bezproblémový a existujúcich používateľov nečakajú žiadne nové registrácie ani prílišné komplikácie. Dokonca sa do nej automaticky prenesú aj ich profily, preferencie či záznamy o sledovanom obsahu.

Prichádzajúca platforma Max oproti HBO Max sľubuje takmer dvojnásobný nárast ponúkaných titulov, športové prenosy, ale signalizuje tiež predstavenie reklamy či rôzne ponuky balíčkov, z ktorých si predplatitelia budú môcť vyberať.

Či už to bude lacnejší tarif s nižšou obrazovou kvalitou, prémiový alebo športový balík, Max chce ponukou cieliť na čo najširšie spektrum divákov. Nová služba je však iba začiatkom omnoho väčšej transformácie, ktorá už vo svete začala a teraz začína prichádzať aj na Slovensko.

Na vlak zmien čoskoro naskočí aj Netflix, Disney+ a ďalšie streamovacie platformy, ktoré už čoskoro pomerne zásadne zmenia svoju podobu. Tu je kompletný prehľad všetkého, čo môžeš čakať nielen od HBO, ale aj Netflixu a ďalších.

Koniec HBO Max je len prvá kocka domina
Tento článok je dostupný členom Fontech PREMIUM

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú