Seriálový fenomén Game of Thrones sa na budúci rok konečne dočká oficiálneho nástupcu. Bude ním seriál House of the Dragon, ktorý sa zameria na rod Targaryenov a zasadený bude približne 200 rokov pred udalosti Hry o tróny. Horúco očakávané fantasy konečne dostalo svoj prvý teaser.

Na čom si užiješ skvelý filmový a seriálový zážitok s TOP zvukom?

Kúp si TV Philips Performance spolu so soundbarom alebo bezdrôtovým reproduktorom a po registrácii môžeš získať späť až 50 % ceny soundbaru alebo reproduktoru.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Minútové video síce o seriáli príliš neprezrádza, zato však dokonale buduje atmosféru a útržkami láka rytierske turnaje, osobné súboje a drakov, ktorými sa rod Targaryenov preslávil. Samozrejme uvidíme aj nechválne známy Želený trón, tentokrát v jemne upravenej podobe.

Už na budúci rok na HBO Max

House of the Dragon aj vďaka obrovskej popularite Hry o tróny patrí k najočakávanejším seriálom súčasnosti. Dej pripravovanej novinky je zasadený približne 300 rokov pred udalosti Game of Thrones a sústreďuje sa na panovanie dračieho rodu Targaryeonov.

Pripravovaný seriál je inšpirovaný knižnou predlohou spisovateľa Georga R. R. Martina Fire & Blood, ktorá však na rozdiel od knižnej série Song of Ice and Fire, na ktorej je postavené Game of Thrones, príbeh dávkuje skrz zápisky a spomienky historikov.

Prvá séria House of the Dragon bude pozostávať z desiatich častí, fantasy novinka bude dostupná exkluzívne na streamovacej službe HBO Max, ktorá má byť na Slovensku predstavená začiatkom budúceho roka.
HBO Max
O réžiu prequelu sa postará Miguel Sapochnik, ktorý sa s prestávkami podieľal aj na Game of Thrones. Asi najzvučnejšími projektami režiséra je vynikajúca dvojica epizód pôvodného seriálu. Prvou je stret Jon Snowa s Nočným kráľom, druhou naopak ikonická bitka bastardov v šiestej sérii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú