V ponuke internetovej televízie Lepšia.TV sa objavilo 5 nových programov, ktoré ponúkajú hudobný, športový a detský obsah, informuje SatelitnaTV.sk.

Aktualizácia 26.1.2021: Podľa informácií portálu SatelitnaTV.sk pribudla do ponuky LepšiaTV.sk ďalšia HD stanica Auto Motor Sport. V uplynulých dňoch tak táto IPTV pridala do ponuky celkovo 6 nových staníc.

Pôvodný článok z 24.1.2021

Pätica nových programov mala do ponuky tejto IPTV pribudnúť ešte v piatok 22. januára. Predplatitelia televízie tak môžu už od konca pracovného týždňa sledovať na Slovensku novo pridané kanály Šlágr, Šlágr 2, Rik a športové programy Arena Sport 1 a Arena Sport 2.

Prvá dvojica hudobných programov je vysielaná v SD kvalite a ostatné stanice ponúka Lepšia.TV vo vyššej HD kvalite, pričom ku všetkým je dostupný aj archív vysielania.

Prednedávnom Lepšia.TV pridala do ponuky aj ďalší detský kanál Nicktoons a ešte začiatkom decembra stanicu Nick Jr.. Okrem spomenutých programov pridala Lepšia.TV do ponuky aj TV Bratislava a Jazz TV, obe v HD kvalite.

Zdroj: SatelitnaTV.sk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú