Pán Prsteňov, ktorý je pripravovaný pod záštitou Amazonu patrí medzi to najočakávanejšie, čo seriálová scéna dokázala za posledné roky ponúknuť. Produkcia začína už budúci rok, no a autori si začínajú uvedomovať, že zohnať dostatočne škaredých hercov do rolí orkov je celkom aj problém. O problematike píše portál Daily Mail.

Kastingoví skauti hľadajú špecifických jedincov, ktorí by im splnili špecifické požiadavky na obsadenie orkov do nadchádzajúceho seriálu dekády. Netaja sa tým, že s hľadaním škaredších ľudí hodiacich sa na tieto pozície majú trošku problém, a preto inzerujú dopyt na sociálnych sieťach.

Jedna z agentúr popísala svoj inzerát nasledovne – hľadáme nízke postavy pod 150 centimetrov alebo postavy vyššie ako dva metre, s nádhernými nosmi a charakteristickými črtami tváre. Sami si nevieme predstaviť, čo si pod poslednými dvomi podmienkami v agentúre predstavujú, ale budiž.

Nenechaj si ujsť
Vin Diesel mieri s Rýchlo a zbesilo na herné obrazovky. Tešiť sa však nemusíš

Druhá agentúra hľadajúca hercov išla s popisom ešte viac do hĺbky. Oni hľadajú jedincov akéhokoľvek veku, s ryšavými alebo snehobielymi vlasmi, s množstvom vrások, jaziev a pieh. Títo herci by na Novom Zélande mohli zarobiť 148 libier denne a autori tvrdia, že zvolením správne škaredých ľudí ušetria na mejkape. Tak čo, poznáš v okolí niekoho, kto by sa na túto rolu v seriáli Pán Prsteňov hodil?

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú