Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

The Irishman od Martina Scorseseho má premiéru na Netflixe úspešne za sebou a o filme sa napriek dlhšej stopáži hovorí ako o horúcom kandidátovi na zisk Oscara. Jeden z najoceňovanejších režisérov súčasnosti však nezaháľa a púšťa sa do ďalšieho sľubného projektu. Ako informuje Collider, zahrať si v ňom má extra-trieda Hollywoodu. 

Americký režisér Martin Scorsese sa po úspešnom Irishmanovi pozerá vpred a vyberá si svoj ďalší projekt. Podľa informácií Collideru by ním mala byť adaptácia knihy Davida Granna,  Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI, ktorá vypovedá skutočný príbeh o záhadných vraždách indiánov a zrode Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI).

Natáčať by sa malo začať na jar budúceho roka v americkej Oklahome, čo potvrdil aj Scorseseho dvorný kameraman a filmový tvorca Rodrigo Prieto. Ten so Scorsesem spolupracoval napríklad na vzniku Vlka z Wall Street alebo Irishmanovi a práve vďaka mafiánskemu filmu podľa odborníkov rovnako patrí k horúcim kandidátom na zisk zlatej sošky.

Ako informuje Indiewire, Killers of the Flower Moon je prakticky hotová vec a Prieto má momentálne so slávnym režisérom diskutovať ohľadom celkového poňatia snímky a tónu rozprávania príbehu. Jednu z hlavných úloh v pripravovanej snímke si má zahrať Leonardo DiCaprio, ktorý si s režisérom mimoriadne rozumie, čoho dôkazom sú ich spoločné hity ako napríklad Vlk z Wall Street, Letec, Gangy New Yorku či Prekliaty Ostrov.

Spolupráca dvoch silných mužov Hollywoodu je jednoducho vždy zárukou úspechu, keď však medzi hlavné postavy pripočítame aj Roberta de Nira, črtá sa nám naozaj výnimočný zážitok. Aby dobrých správ nebolo málo, o scenár sa postará Eric Roth, z ktorého pera vzišli hity ako Zrodila sa hviezda, Podivný prípad Benjamina Buttona či jedna z najobľúbenejších snímok filmovej histórie, Forrest Gump. Máme sa na čo tešiť.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú