Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nový film z dielne Netflixu v réžii Martina Scorseseho s názvom The Irishman je podľa predikčného portálu GoldDerby aktuálne najhorúcejším kandidátom na zisk Oskara za Najlepšiu snímku.

Čerstvo odpremiérovaný počin Netflixu žne obrovský úspech, na čo reagujú aj rôzne predikčné portály. Tie aktuálne zaradili film The Irishman na prvé miesto ako kandidáta na zisk Oskara. So šancou 13/2 sa tak dostal pred snímku Quentina Tarantina, Once Upon a Time in Hollywood so šancou 15/2. V prvej desiatke sa nachádzajú tiež nesmierne populárny Joker či Ford vs Ferrari s rovnakými šancami 18/1.

Ako informuje portál DailyMail, za film s dĺžkou takmer 3 a pol hodiny si získal obrovské šance na zisk Oskara aj režisér, Martin Scorsese. Tomu dávajú prediktori šance 71/20. Za ním sa nachádza legendárny Quentin Tarantino so šancami 4/1 a najlepšiu trojku režisérov uzatvára Bong Joon-ho, ktorý režíroval film Parasite a jeho šance na zisk Oskara sú 5/1. Ak sa teda filmu podarí získať Oskara za Najlepšiu snímku, bude to prvý film z dielne Netflixu s týmto ocenením.

Zdroj: GoldDerby, DailyMail

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú