Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Leto sa spája s mnohými skvelými zážitkami, ktoré chcú ľudia zdieľať so svojimi priateľmi aj na sociálnych sieťach, k čomu nesmie chýbať dostatok dát. Vybraní slovenskí operátori si pre zákazníkov pripravili prekvapenia, v ktorých ponúkajú gigabajty dát zadarmo a my ti prinášame prehľad ako ich získať.

Bezplatné dátové balíky môžu byť lákavou ponukou najmä pre tých, ktorí nemajú mesačne k dispozícii veľké množstvo dát. Teraz však môže každý využiť darček od Telekomu, Orangeu a O2. Práve títo operátori sa rozhodli, že svojim zákazníkom uvoľnia gigabajty dát, aby tak nikto z nich neostal počas leta bez internetu v mobile.

Telekom rozdáva desiatky gigabajtov dát. Iba do konca júla

Svoju ponuku medzi prvými zverejnil Telekom, ktorý v tlačovej správe informoval o Letnom balíku dát, ktorý bude počas júla k dispozícii pre paušály ÁNO, ÁNO Biznis, Happy či Bez záväzkov. Veľkosť bezplatných dát sa odvíja od konkrétnych paušálov, no pri najvyššej ponuke pri paušále ÁNO XXL môže zákazník získať až 30 GB úplne zadarmo. Lacnejší paušál ÁNO S potom ponúkne bezplatne 250 MB. Celý prehľad dát nájdeš v priložených tabuľkách.

Zobraziť celú galériu (0)
Dnes je Telekom súčasťou skupiny Deutsche Telekom. Zdroj: Deutsche Telekom

[supsystic-tables id=33]

 

[supsystic-tables id=34]

 

Majitelia paušálu Bez záväzkov potom dostanú bezplatne 250 MB dát. Túto ponuku môžu získať všetci zákazníci s týmito paušálmi aktiváciou v mobilnej aplikácii Telekomu počas júla a nie je možné ich preniesť do ďalšieho mesiaca.

Orange láka zákazníkov na Pohodu

Orange sa rozhodol rozdávať až 10 GB dát, ktoré rozdelil do dvoch balíkov. Získať ich môžu zákazníci počas prebiehajúceho festivalu Pohoda. Jeden z nich však dostanú až po odložení smartfónu do Orange zóny na festivale počas 1 hodiny.

Nenechaj si ujsť
Takto sa pripravili slovenskí operátori na leto. Pozri si ich veľmi zaujímavé ponuky

Benefit 5 GB dát zadarmo je možné získať v čase trvania festivalu Pohoda 2019 – vo štvrtok od 17.00 hod. do 00:00 hod. a v piatok, v sobotu od 13.00 hod. do 01:00 hod. Benefit bude zákazníkovi aktivovaný najneskôr do 5 dní odo dňa skončenia festivalu Pohoda 2019 a o jeho aktivácii bude informovaný prostredníctvom SMS,“ informoval Orange.

Tento 5 GB balík získajú zákazníci s paušálom na celé fakturačné obdobie a majitelia FunFón karty na 30 dní od aktivácie. Ponuka platí pre paušály WoW, Ideálne paušály, Flex a Max (aj pre študentov), Go paušály (aj Go Europe). Pri Prima programe ho využijú klienti so Šikovnou Primou, Prima Go, Wow Prima a Prima Twin. V prípade FunFónu je benefit dostupný pre Férofku, program Smart, Plus a Štart. Prvých 5 GB dát môže každý zákazník získať zaslaním SMS na číslo 317 v tvare POHODA.

O2 odmení aj zodpovedných šoférov

Operátor O2 taktiež ponúka zákazníkom 5 GB dátový balík úplne zadarmo, pričom aktivovať si ho môžu priamo v aplikácii. Ponuka platí od 9. júla. V prípade, že momentálne bezplatné dáta nepotrebuješ, máš čas si ich aktivovať až do 15. septembra. Navyše, O2 sa rozhodlo podporiť aj zodpovedných šoférov a ďalší 5 GB balík im poskytne za ukážkovú jazdu po splnení stanovených podmienok.

Zobraziť celú galériu (0)
O2: Akcia platí pre všetkých zákazníkov O2. Ponuku je možné využiť len jednorázovo

Bezplatná aplikácia O2 Extra výhody, do ktorej operátor O2 integroval navigáciu Sygic vylepšenú o monitoring povolenej rýchlosti a dotykov displeja počas jazdy, zvyšuje odmenu pre zodpovedných šoférov.

Až do 15. septembra tak môžu zákazníci získať namiesto pôvodného 1 GB dát po novom až 5 GB dát za zodpovednú jazdu. Tá je definovaná priemerným skóre vyšším ako 80 bodov, pričom užívateľ musí najazdiť aspoň 150 kilometrov s minimálne 10 jazdami nie kratšími ako 500 metrov,“ informuje O2.

Ponuky bezplatných mobilných dát od týchto operátorov tak rozhodne nie sú na zahodenie a vďaka tomu získa takmer každý zákazník internet zadarmo, aby si mohol užívať dátovanie naplno aj počas letných dní.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú