banner-redmi-note-3
Každý z nás má pri kúpe telefónu isté priority. Pre niekoho je to výkon, pri iných fotoaparát a niektorým záleží najmä na cene. Na jednu kategóriu sa však často zabúda. Čo ľudia, ktorým ide o dobrú výdrž batérie so slušnou výbavou? Pre týchto prichádza novinka Gionee Marathon M5 Plus.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

V júli sme vám v článku povedali o Gionee Marathon M5: 5,5-palcovej mašinku s veľmi slušnou 6020 mAh batériou. Čínska značka teraz ponúka veľkého brata so 6-palcovým displejom, ktorý však zaujme nielen batériou. Kovové telo, USB typu C či snímač odtlačkov prstov – to všetko a ešte oveľa viac nájdeme v Gionee Marathon M5 Plus.

Gionee Elife E7 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


gionee marathon m5 plus 4
Hadrvérovo sa podobá na dobrú vyššiu strednú triedu. Pod už spomínaných 6-palcovým FullHD displejom nájdeme osemjadrový MediaTek MT6753 s taktom 1,3 GHz, k tomu štedré 3 GB RAM a 64 GB ROM (+ slot pre MicroSD kartu). Fotoaparát je 13 MPx zadný a 5 MPx predný, telefón ako tradične podporuje dve SIM karty, obe zvládnu 4G siete.

gionee marathon m5 plus 3
Hlavým bodom programu je však 5020 mAh batéria s podporou rýchleho nabíjania. Na Andoride 5.1 je postavená nadstavba Amigo 3.1. Na domáci, čínsky trh sa dostane 25. decembra za v prepočte vysokých 360 €. To, či sa dostane aj k nám, nie je známe.

Zdroj: androidcentral.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú