Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Film Avengers: Infinity War zanechal veľkú kopu otázok ohľadom toho, ako v pokračovaní oživia rozplynutých hrdinov. Prvý trailer na Avengers: Endgame sa tejto téme úplne vyhol, takže sme ostali závislí iba na svojich teóriách. Bude sa cestovať v čase, alebo sa všetko vyrieši prostredníctvom Kvantovej sféry?

Benzín do ohňa však prilial trailer na Spider-Man: Far From Home, ktorý podporuje teóriu o cestovaní v čase. Poďme sa teda spolu pozrieť na všetky evidencie toho, že sa preživší Avengers naozaj vrátia späť v čase, aby oživili svojich mŕtvych kolegov. Všetko to začalo uniknutými fotografiami z natáčania filmu Avengers: Endgame.

Cestovanie v čase v Avengers: Endgame?

Uniknuté fotky z natáčania ukazujú Kapitána v jeho pôvodnom obleku z prvého Avengers filmu, Tonyho Starka v S.H.I.E.L.D. uniforme a nakoniec Ant-Mana v novom kostýme. Postavy majú zároveň na rukách zvláštne zariadenia, ktoré pravdepodobne umožňujú cestovanie v čase.

Všetko teda nasvedčuje tomu, že sa hrdinovia vrátia do udalostí filmu Avengers, presnejšie do záverečnej bitky v New Yorku. Ich plán však zatiaľ ostáva neznámy. Že by chceli prejsť cez červiu dieru v oblohe a zastihnúť nepripraveného Thanosa bez Kameňov nekonečna? Každopádne, ako poznáme Marvel, tieto fotky môžu byť zavádzajúce, dokonca možno aj falošné. Čo však ešte podporuje teóriu o cestovaní v čase?

Ako sme spomenuli vyššie, túto teóriu podporuje aj prvý trailer na film Spider-Man: Far From Home. Alebo ešte lepšie povedané, podporuje ju vlastne celý tento film. Už pred nejakým časom Kevin Feige a Amy Pascal potvrdili, že sa pokračovanie Spider-Mana bude odohrávať iba pár minút po skončení Endgame.

Toto tvrdenie je naozaj pravdivé, kedže v traileri môžeme vidieť zničenú Avengers Tower, ktorú práve prerábajú. Tá bola pravdepodobne zničená pri veľkej bitke v New Yorku, ktorá sa odohrá v Endgame. Už to začína do seba zapadať, no nie? Pokiaľ stále neveríte, že sa bude Far From Home odohrávať až po Endgame, tu máte ďalší dôkaz.

Far From Home to odhalil

Pečiatka na plagáte filmu Far From Home jasne hovorí, že sa Peter do Berlína dostane 24. júla 2019. Udalosti Infinity War sa však odohrávajú v roku 2018, čo nám jasne potvrdzuje, že sa pokračovanie Spider-Mana nebude odohrávať pred týmto filmom. Tu však prichádza jeden malý háčik, ktorý je vlastne odpoveďou na celú túto teóriu.

Prvý trailer na film Avengers: Endgame ukázal, že medzi Infinity War a Endgame bude veľký časový skok (pravdepodobne 5 rokov). Ako sa teda môže Far From Home odohrávať v roku 2019, keď medzi rokmi 2018 a cca 2023 bol Spider-Man rozplynutý? No jedine tak, že sa hrdinovia vrátia späť v čase, zvrátia posledné roky, oživia mŕtve postavy a porazia Thanosa. Bingo!

Zobraziť celú galériu (3)
Pečiatka na plagáte z Berlína; twitter.com

Takže áno, Marvel si trailerom na film Spider-Man: Far From Home vyspoiloval to, že Peter Parker a Nick Fury naozaj “vstanú z mŕtvych”. Marketingový tím Disney však určite vie, čo robí a pokiaľ by ste sa nad tým poriadne zamysleli, pripadá do úvahy, že by Spider-Man poInfinity War naozaj ostal mŕtvy? To predsa nedáva zmysel, keďže s ním Marvel má ešte veľké plány.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú