Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Kým v minulosti sme boli radi, že máme vôbec stabilné pripojenie k Internetu a bolo nám jedno cez aký prehliadač sa naň dostaneme, tak dnes veľmi záleží aj od tohto faktoru. Správny nástroj dokáže spríjemniť a zjednodušiť našu prácu, čo vedie k vyššej efektivite.

Dlhodobo vedie v preferenciách prehliadač Chrome. Preferencie hovoria jasne v jeho prospech a dalo by sa povedať, že zaslúžene. Za svoju dobu pôsobenia sa posunul neuveriteľne dopredu, za čo vďačí hlavne usilovným vývojárom a čiastočnému načúvaniu fanúšikov.

Hromadné zatváranie kariet už v ďalej aktualizácií

Aktuálna verzia prehliadača Chrome pre Android postráda jednoduchý spôsob zatvorenia všetkých kariet. Síce je možné prejsť do ponuky a zvoliť zatvorenie všetkých kariet, no je to práca s medzikrokom. Nejde síce o žiadnu chybu, no dalo by sa to nazvať funkčným nedostatkom a to hlavne ak na smartfóne pracuješ s viacerými kartami naraz. No zdá sa, že už nasledujúca aktualizácia by tento problém mohla vyriešiť, nakoľko o tom bola zmienka priamo v zdrojom kóde. V prehliadači sa tak objaví špeciálne tlačidlo v tvare odpadkového koša, ktoré bude umiestnené na ľavej strane rozhrania Chrome Duet, vedľa tlačidla Nová karta a rozbaľovacej ponuky.

Prečítaj si tiež
Sprav si z Google Chrome oveľa lepší prehliadač. O týchto trikoch takmer nikto nevie

Aj keď nejde o žiadnu revolučnú aktualizáciu, tak je dobré vidieť, že spoločnosť Google dbá aj na takéto detaily, ktoré minimálne potešia používateľa. Aj to je dôvod, prečo je Chrome jeden z najviac obľúbených prehliadačov na svete.

Pre tých, čo im pojem Google Duet nie je jasný, ide o rozhranie prehliadača Google Chrome, ktoré je dostupné pre každého a návod ako ho spojazdniť nájdeš v tomto článku. Jeho najvýraznejšou zmenou je presunutie ovládacej lišty na spodnú stranu obrazovky, čo je komfortné riešenie pri ovládaní smartfónu jednou rukou.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú