Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vďaka predstaveniu OnePlus 6T si môžeš klasickú šestku kúpiť znova o čosi lacnejšie. Priamy nástupca zrazil cenu ešte nižšie, pritom ide o veľmi podobné zariadenia, s len minimálnymi rozdielmi.

Ceny, aké tu ešte neboli

Výsledná cena je nízka aj vďaka nášmu kupóne, ktorý po aplikovaní zrazí cenovku na príjemných 351 € v prípade verzie 6/64 GB resp. 395 € za verziu s 8 GB RAM a 128 GB úložiskom.

Kúpiť OnePlus 6 vo verzii so 6 GB RAM a 64 GB úložiskom za 351 €
Kupón nájdeš vo FonTech Shope

Kúpiť OnePlus 6 vo verzii s 8 GB RAM a 128 GB úložiskom za 395 €
Kupón nájdeš vo FonTech Shope

Naposledy sa kupóny minuli rýchlosťou blesku, tak ak máš záujem o kúpu tohoto zariadenia, času na otáľanie je málo. V oboch prípadoch máš k dispozícii dopravu EU Priority Line, ktorá ako iste vieš, zaručuje bezproblémové doručenie až k tebe domov a to bež ďalších poplatkov.

Výkonom sa stále drží na špici

OnePlus ponúka takmer čistý Android so skvelou odladenosťou a patričnou starostlivosťou formou aktualizácii. Displej ponúka veľkosť 6,28″ a ide o SuperAmoled od Samsungu. Ako na zadnej, tak aj na prednej strane sa nachádza ochranné sklo Gorilla Glass 5. Vo výbave tu nájdeš najnovší procesor Snapdragon 845, ktorému robí spoločnosť 6/8 GB RAM a 64/128 GB vnútorného úložiska. Na zadnej strane OnePlus 6 má miesto duálna kamera, s primárnym 20 MPx snímačom a clonou f/1.7. Sekundárny senzor zas disponuje rozlíšením 16 MPx. Výsledkom sú lepšie nočné fotky a to vďaka optickej stabilizácii (doplnenú o EIS) a veľkosti pixelov 1,22 μm. Dostupný je aj portrétový režim a to ako na zadnej, tak aj na prednej kamere. Poteší aj možnosť nahrávať spomalené videá v 720p pri 480 fps.

Samozrejmosťou je aj najnovší Android P, ktorého dopĺňa vlastná nadstavba Oxygen OS. Ovládanie prebieha výlučne gestami a sú podobné ako v prípade iPhone X. Batéria má kapacitu 3300 mAh, čo sa môže zdať ako málo. OnePlus je však známe extra rýchlym nabíjaním Dash Charge. V tomto prípade dostaneš už za 30 minút nabíjania dostatok šťavy na celý deň. Aj tu je samozrejmosťou plná podpora LTE sietí.

Výsledná cena po aplikovaní kupónu

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú