Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Apple len pred pár dňami predstavila ich najnovšie modely smartfónov. Trojica zariadení iPhone XS iPhone XS Max a iPhone XR však už onedlho dostane Androidovú konkurenciu z dielne UMIDIGI.

UMIDIGI v poslednom čase vydáva jeden smartfón za druhým. Dnes nám spoločnosť opäť poodhalila trojicu nových zariadení, ktoré majú byť priamym konkurentom novým iPhonom. Jednať sa bude o zariadenia UMIDIGI A3, A3 Pro a A3 Max. Všetky tri modely spadajú do rovnakej rady, no dizajnovo sa od seba dosť líšia. Najlacnejší a najmenší model A3 príde s 5.5″ displejom bez výrezu. Jeho väčší brat, A3 Pro príde s displejom veľkým 5.7″ a výrezom podobným tomu z iPhonov. Najväčší z rodiny, A3 Max prinesie až 6.2″ displej s výrezom v podobe kvapky.

Táto trojica má novým iPhonom konkurovať predovšetkým lákavou cenovkou. Keďže modely iPhone XS a XS Max sa pohybujú na hranici 855 € a najlacnejší XR stojí až 640 €, konkurovať im s cenou nemôže byť problém pre väčšinu výrobcov. Obzvlášť nie pre UMIDIGI, ktorý sa preslávil lacnými a dobre vybavenými smartfónmi. Najmenší UMIDIGI A3 bude začínať na cene okolo 70 €, väčší model s výrezom v displeji na lákavých 85 €. Viac nám však napovedia detailné špecifikácie jednotlivých zariadení.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú