Definícia modernej domácnosti sa za posledných pár rokov niekoľkokrát menila. Dnes sa za ňu považuje tá, ktorá je vybavená rôznymi smart zariadeniami, ktoré môžeš na diaľku ovládať, prípadne prepojiť s domácimi asistenami.

Preto sme si dnes pre teba pripravili výber piatich gadgetov od Xiaomi, vďaka ktorým bude aj tvoj domov o čosi viac smart. Jedná sa o praktické zariadenia, ktoré si nájdu uplatnenie u každého z nás. Navyše sú všetky dostupné za skvelé ceny a to všetko vďaka nášmu FonTech Shopu.

Xiaomi Dafang FullHD smart home kamera

Cena: 19 €

Kúpiť Xiaomi Dafang FullHD kameru s nočným videním len za 19 €

Ak si typ človeka, čo chce mať všetko pod palcom, určite ťa zaujme kamera Xiaomi Dafang určená do interiéru. Vďaka nej tak budeš mať kompletný prehľad o tom, čo sa deje u teba doma, aj keď si práve mimo domova. Kamera je vybavená infračerveným nočným videním, dokáže detekovať pohyb a ovládať ju môžeš aj na diaľku, prostredníctvom Wi-Fi, na ktorú dokážeš kameru pripojiť. Šírka záberu je maximálne 120 stupňov a nahrávanie prebieha vo FullHD rozlíšení pri 15 fps. Aj keď kamera stojí len 19 €, spomedzi domácich kamier od Xiaomi sa pýši najkvalitnejším obrazom.

Kvalita obrazu Xiaomi Dafang kamery:

Xiaomi bezkontaktný teplomer

Cena: 17 €

Kúpiť bezkontaktný teplomer od Xiaomi len za 17 €

Hlavne pri malých deťoch môže byť aj taká vec ako zmeranie taploty malým bojom. Vďaka tomuto teplomeru to už viac nebude problém. Funguje bezkontaktne a k meraniu využíva infračervené svetlo a kvalitný nemecký senzor Heimann. Údaje pritom získa už za jednu sekundu, stačí ho len namieriť na časť tela.

Pero na meranie kvality vody

Cena: 5 €

Kúpiť Xiaomi tester vody len za necelých 5 €

Xiaomi je známe, že okrem smartfónov vyrába celú škálu smart gadgetov. Pero Mi DTS ti pomôže zistiť kvalitu vody nielen v tvojej domácnosti, ale aj všade, kde budeš potrebovať. Zariadenie je samozrejme vodeodolné s certifikáciou IPX6 a automaticky sa pri meraní nakalibruje na aktuálne podmienky. Zisťuje prítomnosť organických zložiek, ako aj ťažkých kovov a rozpustný obsah soli.

Mi Wi-Fi Router 3G z českého skladu

Cena: 29 €

Kúpiť Xiaomi Mi WiFi Router 3G z českého skladu len za 29 €

Mať doma vytvorenú Wi-Fi sieť je dnes samozrejmosť. Bohužiaľ, väčšina Wi-Fi routerov od poskytovateľov internetu sú len základné a najlacnejšie modely. Nenáročným užívateľom to stačiť môže, no ak chceš mať nad svojou domácou sieťou väčšiu kontrolu, je nutné zainvestovať do drahších kúskov. Tento od Xiaomi má všetko čo potrebuješ a disponuje navyše 4 anténami, takže problém so signálom nebudeš mať ani doma na záhrade. Maximálny dosah je 100 metrov a maximálna prenosová rýchlosť až 1167 Mbps (kombinácia 2.4/5.0 GHz pásma). Podporuje všetky najnovšie štandardy a ovládať ho môžeš aj prostredníctvom smartfónu.

Mi Bluetooth budík

Cena: 25 €

Kúpiť Xiaomi budík s funkciou reproduktora za 25 €

Aj keď je dnes už tradičný budík prežitkom, tento od Xiaomi si zaslúži tvoju pozornosť. Má príjemné podsvietenie číslic a prostredníctvom Bluetooth 4.1 ho môžeš jednoducho pripojiť k smartfónu a nastaviť si presný čas budenia. Navyše môžeš fungovať aj ako bezdrôtový reproduktor. Batéria vydrží na jedno nabitie až 360 hodín.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú