Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Používatelia iPhonu X hlásia ďalšiu chybu. Displej smartfónu má údajne problém pri prechode z teplého do studeného prostredia.

Podľa ich slov displej na krátku dobu úplne prestane fungovať a nerozpozná žiadny dotyk. Problém si uvedomuje aj samotná spoločnosť, ktorá tvrdí, že ide čisto o softvérovú záležitosť a problém odstráni už najbližšia aktualizácia. Kedy to však bude, nie je momentálne známe.

Malé rozmedzie teplôt

Ako môžeš vidieť na obrázku nižšie, Apple uvádza, že smartfón sa má používať pri teplote 0° až 35° stupňov Celzia. Podľa výpovedí má však k problému dochádzať aj v tomto rozmedzí, stačí pritom vyjsť z vykúrenej miestnosti von. Problém trvá len niekoľko sekúnd, po ktorých displej opäť funguje. Väčšina hlásení bola hlavne zo severských krajín, ako USA a Fínsko.

Táto správa je pomerne nelichotivá hlavne pre užívateľov, ktorí žijú v oblastiach, kde sú omnoho vyššie, prípadne nižšie teploty. V takom Dubaji je v letných mesiacoch aj 45 stupňov a čo by to bolo za šejka, keby nemal najdrahší komerčne predávaný smartfón, no nie?  Podobný problém mali pritom aj staršie modely spoločnosti, ktoré sa kvôli kovovým zadným krytom vplyvom mínusových teplôt vypínali. Veríme však, že Apple rýchlo vydá opravu a všetko uvedie na správnu mieru.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú