Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Počas predstavenia nových iPhonov 12 sme sa dočkali aj kontroverzného rozhodnutia zo strany Apple, ktorý odobral z balenia nabíjací adaptér a slúchadlá EarPods. Podľa nových správ sa zdá, že podobný krok spraví aj Samsung. V balení pripravovanej vlajkovej lode Galaxy S21 tak môže chýbať adaptér aj slúchadlá, informuje Gizmochina.

Tieto informácie prichádzajú priamo z domovskej Južnej Kórei, kde o možnom odstránení nabíjačky a slúchadiel z balenia spomínaného smartfónu informujú tamojšie médiá. Rozhodnutie nasledovať amerického konkurenta by však mohlo fanúšikov Samsungu rozhorčiť.

Odstránenie príslušenstva z balenia je kontroverzný krok. Na celú situáciu sa však môžeme pozrieť z viacerých pohľadov. Detailne sme problematiku chýbajúceho adaptéra a slúchadiel EarPods v balení iPhonov rozobrali v našom komentári.

Nebolo by ale nezvyčajné, pokiaľ by Apple nasledovali aj ostatní výrobcovia Android smartfónov. Takúto stratégiu sme v tomto segmente videli už niekoľkokrát. Zatiaľ ostáva otázne, či Samsung skutočne prikročí tomuto rozhodnutiu. Nakoniec ale môže takéto príslušenstvo „zmiznúť“ aj z balenia ďalších modelov tejto značky, dodal portál Sammobile.

Zdroj: Gizmochina, Sammobile

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú