Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Premiéra desiateho dielu obľúbenej akčnej série Rýchlo a zbesilo sa nezadržateľne blíži a Gamerant informuje, že tím už teraz skvostných hereckých mien posilní ďalšia ikona.

V Rýchlo a zbesilo 10 sa má objaviť herečka Gal Gadot, ktorá si zopakuje úlohu bývalej agentky Mosadu, Gisele Yashar. Návrat herečky už má byť hotovou vecou, otázkou iba zostáva, akou formou ju tvorcovia vrátia do príbehu, keďže jej postava v závere Rýchlo a zbesilo 6 zomrela.

Značka má s návratmi údajne mŕtvych postáv bohaté skúsenosti a režisér Louis Leterrier určite príde so zmysluplným vysvetlením, ako Gisele prežila. Alternatívou tiež je, že príbehová linka s Gal Gadot sa môže odohrávať aj v minulosti.

Moviestillsdb

Izraelská herečka tak dopĺňa mimoriadne silné herecké osadenstvo Rýchlo a zbesilo 10. Okrem nej je film nabitý hereckými ikonami ako Vin Diesel,Michelle Rodriguez, Jason Statham, Tyrese Gibson, Charlize Theron, Helen Mirren alebo John Cena.

S istotou sa do série naopak nevráti Dwayne „The Rock“ Johnson, ktorý si na pľace nesadol s Vin Dieselom a dvojica si aj cez médiá vymenila niekoľko štipľavých odkazov.

Rýchlo a zbesilo 10 v našich kinách štartuje 18. mája 2023 a s rozpočtom presahujúcim 340 miliónov pôjde o jeden z najdrahších filmov v histórii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú