Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikov Emily Hartridge teraz šokovala správa o jej zrážke s nákladným autom, ktorá mala pre ňu smrteľné následky. Známa YouTuberka sa zrazila s nákladiakom počas jazdy na elektrickej kolobežke na kruhovom objazde v Battersea v južnom Londýne, informuje The Guardian.

V krajine tak ide o prvú smrť pri jazde na elektrickej kolobežke, hoci je ich používanie na verejných komunikáciách v zakázané. 35-ročná hviezda internetu sa preslávila na internete vďaka YouTube a po získaní množstva fanúšikov začala robiť v televízii rozhovory so známymi hercami vo vlastnej šou. Správa o jej smrti bola zverejnená priamo na jej oficiálnom instagramovom účte, informuje CNN.

Hoci sa Británia môže zdať ako krajina otvorená novým technológiám, elektrické kolobežky nie sú podľa tamojších zákonov na cestách a chodníkoch povolené. Ich majitelia napriek tomu na nich jazdia. Polícia nehodu vyšetruje. Kruhový objazd v Battersea bol prerábaný v roku 2015, aby oddelil cyklistov od zvyšku dopravy, avšak podľa mnohých bol príliš mätúci a doteraz tam viacero z nich aj zomrelo.

Zdroj: The Guardian, CNN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú