Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pokračovanie Zaklínača je jedným z tých projektov, ktoré v nemalej miere zasiahla pandémia koronavírusu. Aj napriek produkčným komplikáciám, producentka Lauren Schmidt Hissrich potvrdzuje, že prvé dve časti novej série sú už natočené.

O tom, že režisér Stephen Surjik sa mohol vrátiť k rozpracovaným častiam a dokončiť ich na sto percent, informuje facebooková stránka fanúšikov Netflixu.

Práce na ďalšej osmičke epizód pokračujú po nechcenej pauze už od augusta. Ako sme prednedávnom písali, produkčný štáb sa zameriava najmä na scenérie britských ostrovov pomocou postprodukcie spoločnosti Arborfield Studios.

Žiaľ, vzhľadom na aktuálnu situáciu vo svete, filmári sa pri natáčaní absolútne vyhnú prvotne sľubovanému Slovensku, Česku a nakoniec aj Škótsku.

Netflix ale nehodlá fantasy univerzum opustiť už po jednom seriáli. V hre je aj príbehový prequel Blood Origin, ktorého sa však skôr ako začiatkom roka 2022 nedočkáme.

Potešujúcou správou je, že Netflix si na pomoc pri očakávanom seriáli údajne pozval na pomoc hereckého obľúbenca známeho najmä z Game of Thrones, Jasona Momou. Príbeh Blood Origin by sa tak mal sústrediť na osudy knižného sveta, stáročia pred udalosťami s Geraltom.

Zdroj: Twitter, Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú