Nová generácia hernej konzoly z Japonska sa nám doteraz ukázala na oficiálnych záberoch, kde odhalila svoj dizajn. Dozvedeli sme sa aj informácie o pripravovaných hrách. Veľkou neznámou je však stále spustenie predaja.

Fanúšikovia konzol PlayStation tak už na 5. generáciu netrpezlivo čakajú. Medzi prvými si ju budú môcť kúpiť zákazníci spoločnosti Telekom, ktorí budú môcť konzolu získať aj ku svojmu paušálu na splátky. Operátor chce umožniť klientom dostať sa k PS5 čo najskôr, a tak už v predstihu spustil špeciálny web, na ktorom bude informovať o spustení predobjednávok. Informoval o tom v tlačovej správe.

Zákazníci môžu vyplniť vo formulári svoje kontaktné údaje a dozvedieť sa o ponuke medzi prvými. Navyše budú môcť získať aj 20 € zľavu pri kúpe cez web. Cena, ktorú si Sony za nové PS5 vypýta, nie je zatiaľ známa.

V kuloároch sa šepká, že môže stáť približne 500 €. Momentálne nie je nič oficiálne potvrdené a na PlayStation 5 si zrejme ešte nejaký ten týždeň či mesiac počkáme. Telekom však plánuje vôbec poprvýkrát začať predávať novú konzolu hneď v deň spustenia predaja na slovenskom trhu.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú