Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čínske Xiaomi predstavilo ďalší skvelý produkt, ktorým je ďalší TV box, model Mi Box 4S Pro. Za bezkonkurenčnú cenu ponúka množstvo nadupaných funkcií, informoval portál AndroidAuthority.

Predstavenie tohto produktu prebehlo na čínskej sociálnej sieti Weibo, čo nám môže tak trocha napovedať, že Mi Box 4S Pro zrejme bude určený len pre domáci trh. Xiaomi však zatiaľ globálnu dostupnosť nevyvrátilo, no zároveň ju ani nepotvrdilo.

Medzi najzásadnejšie vylepšenia oproti známemu Mi Box 4S má Pro verzia väčšie úložisko, ktoré sa vyšplhalo na 16 GB, operačná pamäť RAM dosahuje 2 GB a nechýba podpora ovládania cez Bluetooth alebo hlasom.

Na Mi Box 4S Pro beží operačný systém MIUI špeciálne určený pre televízory. Dvomi najväčšími senzáciami pri tejto novinke sú však cena a schopnosť prehrávať obsah až v 8K rozlíšení. Štandardná verzia Mi Box 4S zvládne iba 4K.

S cenovkou 399 yuanov, čo je asi 51 €, ide o bezkonkurenčný produkt, ktorý dokáže hocijakú televíziu premeniť na inteligentný a funkciami nadupaný kúsok. Predobjednávky v Číne začínajú už 5. novembra o polnoci.

Zdroj: AndroidAuthotity, Weibo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú