Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť ukázala ďalšie detaily tejto očakávanej novinky, ktorá príde s viacerými vítanými vylepšeniami. Samotný dizajn sa však podľa oficiálnej grafiky nebude zhodovať s fotografiami, ktoré sme mali možnosť vidieť doteraz. Xiaomi Mi Band 5 sa bude niesť v znamení svojho predchodcu. Výrobca ukázal aj farebné náramky, ktoré budú k dispozícii, informuje Gizmochina.

Podľa doterajších informácií mal Mi Band 5 priniesť zásadne vylepšený dizajn s displejom cez celú prednú časť konštrukcie a viacero nových funkcií. Oficiálny plagát od Xiaomi však potvrdzuje odlišný dizajn, ktorý sa bude podobať na predošlú generáciu, no odhaľuje aj 4 farebné verzie náramkov. Tie budú dostupné v žltej, červenej, zelenej a klasickej čiernej verzii. Nezmení sa pritom ani spôsob zapínania.

Weibo

Samotný displej by však mal byť väčší ako u minuloročného modelu a miesto 0,95″ obrazovky by sme sa mali dočkať 1,2″ panela s tenšími rámikmi. Zobrazovať bude tiež nové ciferníky a medzi monitorovaním aktivity si používatelia nájdu až 11 rôznych športov. Chýbať by nemala ani NFC platieb či digitálneho asistenta Alexa v globálnej verzii. Predstavenie Mi Band 5 by sa malo konať už 11. júna, informuje Android Authority.

Zdroj: Gizmochina, Android Authority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú