Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už o pár dní bude predstavená nová vlajková loď Xiaomi Mi 9. Moment prekvapenia sa však v tomto prípade konať nebude, nakoľko krátko pred predstavením boli zverejnené oficiálne fotografie a to priamo spoluzakladateľom spoločnosti.

Zverejnený bol aj oficiálny plagát k tejto udalosti, v ktorej ho veľvyslanec značky drží v rukách. Ako môžeš vidieť, rozhodne to nebude žiadne kompaktné zariadenie. Hoc nie je vidieť prednú stranu telefónu, tak je známe, že vlajková loď príde s obrovským 6,4″ AMOLED displejom. Ďalšie špecifikácie zahŕňajú Snapdragon 855, 6 GB RAM a 128 GB vnútorné úložisko. Posledné dve špecifikácie sa pritom môžu meniť, v závislosti od zvolenej konfigurácie.

Zadná strana obsahuje tri snímače, pričom primárny má mať až 48 MPx, sekundárny 12 MPx a tretí bude slúžiť na snímanie hĺbky. Nakoľko nie je viditeľný snímač odtlačkov, tak je veľmi pravdepodobné, že bude jeho pozícia presunutá pod displej zariadenia. Špeciálna zadná strana má tiež meniť svoje sfarbenie v závislosti od uhla dopadnutého svetla. Oficiálne predstavenie Xiaomi Mi 9 prebehne už o pár dní a to 20. februára.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú