Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ponuka gadgetov od Xiaomi sa teraz rozrástla o ďalší šikovný doplnok do domácností. V tomto prípade ide o vylepšený model z minulého roka, ktorý dostal hneď niekoľko noviniek, informuje Gizmochina. Nový teplomer QingPing Bluetooth obohatilo Xiaomi o prepojenie s Mijia aplikáciou a okrúhly dizajn, ktorý sa hodí do každej miestnosti.

Miesto štvorcovej konštrukcie sme sa tento rok dočkali okrúhlej podoby zariadenia, ktoré zvláda merať teplotu s presnosťou 0,3 °C a vlhkosť s presnosťou 3 % RH. Používateľ si taktiež môže zvoliť teplotu v stupňoch Fahrenheita. O napájanie tohto gadgetu sa stará gombíková batéria CR2430, ktorá by podľa výrobcu mala vydržať 8 až 12 mesiacov pri normálnej izbovej teplote. Dlhú výdrž umožňuje aj nízkoenergetický e-ink displej, ktorý zobrazuje aktuálnu teplotu, vlhkosť, pripojenie Bluetooth a energiu batérie.

Do zabudovaného úložiska sa namerané dáta ukladajú každých 15 minút a môžu byť k dispozícii po dobu 30 dní. Okrúhla konštrukcia tejto novinky je vyrobená z kombinácie polykarbonátu, ABS a PMMA plastov, ktoré neobsahujú škodlivé látky. Xiaomi tento nový gadget predáva na domácom trhu len za 12 €. Vďaka svojmu prevedeniu a funkciám ho môže používateľ umiestniť do ktorejkoľvek izby, kde spoľahlivo zmeria teplotu aj vlhkosť prostredia.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú