Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Windows 10X je operačný systém určený primárne pre zariadenia s dvomi displejmi. Ani  to nie je žiadnym tajomstvom, že Microsoft plánuje ich nový OS najskôr priniesť pre cenovo dostupné notebooky s iba jedným displejom. Gigant však okrem toho plánuje vypustiť niektoré funkcie Windowsu 10X aj pre klasický Windows 10 a ako píše WindowsLatest, jednou z nich má byť prepracovaný panel s emoji.

Emotikony zastávajú v súčasnej komunikácií pomerne dôležitú rolu. Nielenže textové konverzácie obohacujú o malé farebné emotikony, častokrát dokážu veľmi jednoducho vyjadriť to, čo by bolo pomerne zložité napísať.

Uvedomuje si to aj Microsoft, a preto pre Windows 10 prinesie vo verzii 20185 funkciu vylepšeného panela s emoji, ktorý sa nachádza vo Windows 10X. Nový panel je kombináciou „clipboardu“, menu emoji a vyhľadávača GIF obrázkov.

Medzi jednotlivými kategóriami je možné v paneli ľubovoľne prepínať a panel vyvoláš obomi známymi skratkami, teda „Windows“ + „;“ alebo „Windows“ + „V“, píše PureInfoTech.

Emoji sa budú zobrazovať podľa tých najpoužívanejších a zjednodušené bude aj ich vyhľadávanie. V prípade clipboardu budeš mať v paneli až 25 posledných textových alebo obrázkových záznamov, pričom sa navyše synchronizujú medzi viacerými zariadeniami.

Zdroj: WindowsLatest, PureInfoTech

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú