Aplikácia WhatsApp chystá pre operačné systémy iOS novú funkciu, ktorá umožní používateľom sledovať, ktoré kontakty boli nedávno online, kedy boli naposledy online alebo či sú práve online. Funkciu si môžu používatelia v nastaveniach vypnúť a tento stav v takom prípade nebude ostatným kontaktom zobrazovaný, vysvetľuje portál Android Authority.

V beta verzii aplikácie WhatsApp je táto funkcia už testovaná aj na operačných systémoch Android, pričom na iOS má byť sprístupňovaná viacerým používateľom v najbližších týždňoch v rámci verzie 24.9.10.71.

Nejde o veľmi presnú funkciu a používateľovi len dá približnú informáciu o tom, ktoré kontakty s najväčšou pravdepodobnosťou budú odpovedať, keďže boli nedávno aktívne. Nové funkcie prináša WhatsApp neustále a nedávno sme informovali aj o uľahčení práce s dokumentami.

Nová testovaná funkcia umožní nahliadnutie do obdržaných dokumentov aj bez toho, aby bolo nutné ich priamo sťahovať. Funkcia má pomôcť pri identifikovaní správneho dokumentu v prípade, že sa ich v konverzácii nachádza viac.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú