Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

WhatsApp má pripravovať vítanú novinku, ktorá používateľom umožní presúvanie konverzácií medzi smartfónmi. Podľa informácií WABetaInfo bude možné migrovať všetky čety v aplikácie medzi týmito konkurenčnými operačnými systémami. S novou funkciou si tak bude môcť používateľ WhatsApp presunúť všetky konverzácie aj zo svojho iPhonu do nového Android smartfónu.

Migrácia konverzácií je v aplikácii WhatsApp prístupná pre používateľov Android smartfónov už nejaký ten čas. Pri kúpe nového Androidu tak mohol každý jednoducho preniesť svoje čety do nového zariadenia, avšak len pokiaľ išlo o Android. Podľa nových uniknutých informácií má túto možnosť dostať aj iOS.

Používatelia by si potom mohli vďaka rozšíreniu funkcie aj vo verzii WhatsApp pre iPhony preniesť svoje konverzácie na Android smartfón alebo aj opačne, teda z Androidu na iOS.

Zobraziť celú galériu (1)
Snímka obrazovky/WABetaInfo

Zatiaľ sa zdá, že vývojári na tejto možnosti už pracujú, no nie je známe, kedy by novinka zavítala medzi všetkých používateľov.

Podpora pre viaceré zariadenia je však v tomto prípade vyvíjaná už zhruba 2 roky, a preto je možné predpokladať, že sa funkcia medzi bežných ľudí nedostane ešte zopár mesiacov, dodáva Android Authority.

Ďalšie články:

Zdroj: WABetaInfo, Android Authority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú