Používatelia smartfónov Huawei, ktoré nevyužívajú služby Google, boli istú dobu ukrátení o niekoľko dôležitých aplikácií, ktoré však postupne do obchodu AppGallery pribúdali. Zákazníci mBank, ktorí zároveň vlastnia niektorý z novších smartfónov Huawei, už nájdu v obchode AppGallery aj jej bankovú aplikáciu, informovala banka v tlačovej správe.

Klienti mBank si teraz môžu mobilnú aplikáciu stiahnuť aj v obchode AppGallery. Banka mobilnú aplikáciu mBank plne integrovala do ekosystému HMS (Huawei Mobile Services). Aplikácia pre smartfóny Huawei obsahuje všetky dôležité funkcie, ako informácie o zostatku na účte, zadávanie platieb, nastavovanie limitov, skener QR kódov ako aj možnosť založiť si účet online.

Stiahnutie a nainštalovanie aplikácie mBank z obchodu Huawei AppGallery je jednoduché, intuitívne a je možné ju prepojiť so svojím účtom rovnako ľahko ako v telefónoch iných značiek. Jediným obmedzením je to, že smartfónmi značky Huawei nie je možné vykonávať bezkontaktné platby pomocou Google Pay.

Zákazníci ale môžu využívať napríklad NFC nálepky. mBank sa tak pridáva k ďalším slovenským bankám ako ČSOB, OTP, VÚB a Tatra Banka, ktoré už svoju aplikáciu v AppGallery ponúkajú.

Zdroj: Tlačová správa/mBank

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú