Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

AppGallery od Huawei sa stáva čoraz dôstojnejšou alternatívou pre Obchod Play. Najnovšie do tohto virtuálneho obchodu zavítala ďalšia mobilná banková aplikácia. Tentokrát z dielne Tatra banky. Informoval o tom Huawei v tlačovej správe.

Tatra banka ako jedna z najväčších slovenských bánk sa pridáva k ďalším veľkým hráčom, ktorí už svoju mobilnú aplikáciu v obchode AppGallery majú. Celkovo si tak môžu používatelia Huawei smartfónov s HMS službami stiahnuť mobilné aplikácie pre banky ČSOB, OTP či VÚB a po novom už aj aplikáciu Tatra banky.

Zobraziť celú galériu (7)
AppGallery/Screenshot

Aplikácia pribudla do obchodu v pondelok a prináša rovnaké funkcie ako na iných platformách – ponúka otvorenie rôznych druhov účtov, prehľadnú správu financií, výber z bankomatov mobilom pre klientov banky či čerpanie digitálneho úveru online. Nechýba ani zákaznícka podpora, obsluhovaná chatbotom.

“Rozširovanie ponuky lokálnych aplikácií v AppGallery je našou top prioritou. Vieme, aké dôležité sú bankové aplikácie pre používateľov smartfónov. Preto sme veľmi radi, že môžeme “na palube” privítať práve Tatra Banku, ktorá patrí medzi najväčšie banky na Slovensku,” povedal David Liška, HMS Ecosystem Leader pre Huawei Slovensko.

Zdroj: TS Huawei

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú