Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Československá fanúšikovská stránka Netflixu dnes na Facebooku zverejnila skvelú informáciu o tom, že produkcia začala s natáčaním tretej série veľmi obľúbeného seriálu Sex Education (Sexuálna výchova).

Aj ďalšiu sériu tohto populárneho tínedžerského seriálu postihli následky pandémie koronavírusu, no všetci, ktorí netrpezlivo čakajú na pokračovanie, konečne vedia, v akom štádiu je samotná produkcia. Tá je žiaľ ešte len na úplnom začiatku, ale pozitívnou správou je, že už aspoň začala.

Ako informoval portál WhatsOnNetflix, tvorcovia seriálu budú fanúšikov neustále informovať o novinkách z natáčania a postupne im budú dávkovať informácie, čo od tretej série môžu očakávať. Taktiež sa môžu tešiť aj na niekoľko trailerov, ktoré sa budú postupne objavovať.

Seriál je veľmi obľúbený aj medzi divákmi z Česka a Slovenska, o čom svedčia pozitívne komentáre pod príspevkom, v ktorom bol začiatok natáčania oznámený. Ak si Sex Education doteraz ešte nevidel, na Netflixe máš možnosť pozrieť si predošlé dve série.

Zdroj: Facebook, WhatsOnNetflix

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú