Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Definitívna edícia trojice hier GTA III, Vice City, a San Andreas pred dvoma dňami dorazila na Steam a Rockstar sa veru nemá čím chváliť. Chýb totiž ubudlo len málo a technický stav hier je aj naďalej žalostný.

Rockstar stav hry nerieši

Trilógia dnes už legendárnych hier na konzoly a PC cez Rockstar Store prišla ešte v novembri 2021 a veľké očakávania hráčov rýchlo vystriedalo sklamanie nad malým grafickým pokrokom a predovšetkým nad záplavou najrôznejších glitchov a bugov.

Kritika hernej obce bola nakoniec tak silná, že sa Rockstar za zbabraný štart definitívnej edície svojich hier ospravedlnil a prisľúbil nápravu. Známa vývojárska spoločnosť opäť raz zostala iba pri sľuboch a namiesto zlepšenia stavu hier sa sústredila skôr na portovanie na ďalšie zariadenia.

Dokazuje to čerstvé vydanie Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition na Steame, ktoré je opäť preplnené chybami, na čo hráči upozorňujú priamo v recenziách aj na sociálnych sieťach.

Kotaku informuje, že GTA trilógia je špeciálne zlým zážitkom na Steam Decku, ktorý síce oficiálne podporuje, no trpí častým prepadom snímkovania a to aj na najnižších grafických nastaveniach.

FonTech

Rockstar si za zbabraný port trojice hier naďalej pýta plných 60 eur, aj keď pri príležitosti príchodu na Steam hry ponúka v 50 % zľave za 30 €. Po Steame sa trilógia chystá aj na Epic, kde by mala byť vydaná v najbližších mesiacoch.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú