Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jeden z najočakávanejších modelov dcérskej spoločnosti Xiaomi – Redmi K20 Pro má za sebou prvý týždeň predaja v domovskej Číne a viaceré informácie napovedajú tomu, že sa jedná o adepta na kráľa najvýkonnejších lacných smartfónov na svete. Toto tvrdenie potvrdzujú aj najnovšie výsledky benchmarku, o ktorých informoval portál Androidcentral.

Redmi K20 Pro, ktorý prináša skvelý dizajn a ešte lepšiu výbavu v najnovšom AnTuTu teste dosiahol skóre viac než 388 000 bodov a právom sa tak zaradil na prvé miesto najrýchlejších smartfónov sveta. Aj napriek tomu, že mnohí používatelia nie sú zástancami podobných benchmark testov a reálne skúsenosti s používaním smartfónu v praxi môžu byť mierne odlišné je benchmark testovanie stále skvelým odrazovým mostíkom.

Zaujímavosťou je aj to, že Redmi za sebou nechal aj doterajšieho lídra rebríčka, ktorým je OnePlus 7 Pro. Za ten si navyše výrobcovia pýtajú o približne polovicu viac peňazí a aj kvôli tomu chce Redmi zákazníkom ukázať, že dokáže vyrobiť rýchlejší a hlavne oveľa lacnejší smartfón.

Zdroj: Androidcentral

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú