Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už dlho sa zdá, že spoločnosť na tento zatiaľ nevyrábaný model zanevrela, no fanúšikov chce teraz potešiť aspoň novými zábermi. Tesla Roadster sa znova prezentovala v krátkom videu, kde svoj výkon potvrdzuje šialeným zrýchlením, ktorým pokorí aj väčšinu superšportových áut.

Od predstavenia sa nám elektrický Roadster ukázal len na niekoľkých záberoch, pričom stále nie je isté, či Tesla stihne spustiť jeho výrobu v pravý čas, aby splnila objednávky zákazníkov. Spoločnosť však na tento superrýchly elektromobil rozhodne nezabudla a do povedomia ľudí ho dostáva prostredníctvom ďalšieho videa, informuje evautomoto. Roadster 2. generácie potvrdzuje svoju akceleráciu na nových záberoch, ktorá má trvať podľa výrobcu z 0 na 100 km/h len 1,9 sekundy.

Tesla však tvrdí, že Roadster dosiahol rýchlosť 100 km/h už v polovici tohto krátkeho videa. Elon Musk navyše prezradil, že doterajšie známe vlastnosti patria jeho základnej verzii, informuje Electrek. Pokiaľ toto dokáže Tesla Roadster 2 v základe, čo môže priniesť vylepšený model? Viac informácií by sme sa mali dozvedieť aj v budúcom roku, kedy má spoločnosť oficiálne spustiť výrobu toho unikátu.

Zdroj: Electrek, evautomoto

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú