Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Telekom v spolupráci so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou pripravili poďakovanie pre zdravotníkov a ošetrovateľov, ktorí pracujú v prvej línii počas pandémie. Prinášajú pre nich benefit v podobe neobmedzených dát na polroka zadarmo, aby mohli byť aj takýmto spôsobom v spojení so svojimi blízkymi. Informovali o tom Telekom a VšZP v tlačových správach.

Telekom sa už od začiatku pandémie angažoval v poskytovaní benefitov pre svojich zákazníkov, podobne ako aj ďalší operátori na Slovensku. Tentokrát však poskytne zdravotníkom a ošetrovateľom, ktorí sú v prvej línii počas pandémie, neobmedzené dáta. Balík si môžu aktivovať podľa inštrukcií, ktoré im budú doručené v liste od Všeobecnej zdravotnej poisťovne.

VšZP pomohla pri spolupráci s Telekomom identifikovať zdravotníkov a ošetrovateľov v prvej línii, ktorí budú môcť spomenutý benefit využiť až do septembra tohto roka. Podmienkou však je, aby pracovník využíval mesačný program služieb na faktúru. Následne si môže podľa pokynov od VšZP aktivovať do konca apríla tento balík, ktorý zahŕňa 1000 GB dát.

Zdroj: VšZP, Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú