Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predstavenie nových vlajkových lodí z dielne Samsungu je každým dňom bližšie a na internet sa preto dostáva množstvo únikov týkajúcich sa jeho výbavy, vzhľadu či dokonca ceny. Práve posledná menovaná vec je predmetom najnovších únikov, na ktoré upozornil aj portál TechRadar. Takéto by mali byť ceny nových Samsungov Galaxy S21.

Rovnako, ako množstvo konkurenčných výrobcov, aj Samsung už niekoľko rokov prináša viacero verzií novej vlajkovej lode a inak tomu nebude ani pri Galaxy S21. Dočkať by sme sa tak mali klasickej verzie, verzie Plus a verzie Ultra.

 

Ako píše portál GSMarena, únik cien odhaľuje, že európska cena za klasický model so 128 GB pamäťou by mala štartovať na čiastke 849 €. Model Galaxy S21 Plus by mal prísť v dvoch pamäťových verziách, 128 GB s cenovkou 1049 € a 256 GB verzia začínajúca na sume 1099 €.

Najlepšie vybavený model Galaxy S21 Ultra so 128 GB úložiskom by mal štartovať na sume 1399 €. Aj tu ale očakávame príchod minimálne 256 GB verzie, jej cena sa však v úniku nespomína. Všetko je zatiaľ neoficiálne, no predstavenie by sa malo konať už 14. januára, kde sa dozvieme úplne všetky detaily.

Zdroj: TechRadar, GSMarena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú