Filmový súboj roka sa blíži a očakávaný blockbuster Godzilla vs. Kong dostal svoj prvý trailer. Ten sa podľa očakávaní nesie v dynamickom duchu a predznamenáva veľkolepú akčnú zábavu.

Film mal byť pôvodne do kín uvedený na konci marca, kvôli neutíchajúcej pandemickej situácii sa stret ikonických monštier spoločne s várkou ďalších očakávaných filmov odkladá o niečo neskôr. Akčnú snímku si tak diváci v kinách vychutnajú 17. mája, ani tento termín však nemožno považovať za záväzný.

Godzilla vs. Kong bude súbežne s kinopremiérou prístupný aj na streamovacej službe HBO Max, ktorá v priebehu tohto roka nahradí aj tuzemský variant HBO Go. Kedy sa tak stane a či budú veľkofilmy dostupné aj pre slovenského diváka nateraz nie je známe.

Isté je, že Godzila aj King Kong sa na plátne budú musieť poriadne obracať, s 200-miliónovým rozpočtom ide o jeden z najdrahších filmov tohto roka.

Divákov by do kín mala okrem hlavnej hviezdy, charizmatického Švéda Alexandera Skarsgarda, dostať aj čoraz populárnejšia Millie Bobby Brown, známa ako Eleven zo Strangers Things či Enola Holmes v rovnomennom hite od Netflixu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú